Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Nod: Το Δαχτυλίδι Τηλεχειρισμού Συσκευών Με Χειρονομίες

Το Nod είναι ένα νέο δαχτυλίδι από την Nod Labs ικανό να διαχειριστεί απομακρυσμένα συσκευές όπως Smart TV τηλεοράσεις.

Το Nod δεν είναι το μόνο του είδους του. Παρόμοιες προτάσεις υπάρχουν και από άλλες εταιρίες αλλά σε αντίθεση με αυτές, σύμφωνα με την εταιρία, το Nod δεν χρειάζεται χρηματοδότηση από το κοινό, όπως σε υπηρεσίες σαν το Kickstarter.

Το δαχτυλίδι αυτό αν και είναι σχεδιασμένο για να φοριέται στον δείκτη, μπορεί να φορεθεί σε όλα τα δάχτυλα και θα έρθει σε 12 μεγέθη ώστε κανείς να μην μείνει παραπονεμένος. Μπορεί να φοριέται όλη μέρα, κάθε μέρα, και συνδέεται με συσκευές που διαθέτουν Bluetooth και WiFi. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χειρίζεται ασύρματα smartphones, tablets, Smart TV τηλεοράσεις και άλλες ‘έξυπνες’ συσκευές. Και ο έλεγχος μπορεί να γίνεται με χειρονομίες.

Η εταιρία αναφέρει:

«Το Nod μεταμορφώνει ομαλά τις κινήσεις σου σε εντολές. Ζωντανεύει τον κόσμο γύρω σου, καθώς ελέγχεις τα πάντα, από τον φορητό υπολογιστή σου μέχρι τα φώτα του σαλονιού, με μια κίνηση του χεριού. Σαν να είναι μαγεία.»

Το δαχτυλίδι αρχικά θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ για 149 δολάρια το φθινόπωρο, όμως αργότερα θα καταστεί δυνατή η αγορά του και από πελάτες στο εξωτερικό.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: