Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Nokia C1: Αποκαλύφθηκε Το Νέο Nokia Smartphone Με Android

Νέες render εικόνες βγήκαν στη δημοσιότητα και δείχνουν το Nokia C1, αυτό που πιστεύεται ότι είναι το νέο smartphone της Nokia με Android λειτουργικό. Για όσους δεν το θυμούνται, η εταιρία έχει επιβεβαιώσει ότι θα επιστρέψει στην αγορά των κινητών τηλεφώνων μόνο όταν και αν βρουν κάποια συνεργάτιδα κατασκευάστρια εταιρία που θα αναλάβει τη κατασκευή, τη προώθηση, τη πώληση και την υποστήριξη των κινητών που θα σχεδιάζει αυτή.

Τελικά φαίνεται ότι η φιλανδική εταιρία βρήκε κάποια εταιρία που συμφώνησε να συνεργαστεί μαζί της και το Nokia C1 θα είναι το πρώτο κινητό της μετά από τόσο καιρό. Όπως βλέπουμε από τις πρώτες εικόνες του, διαθέτει ένα πολύ λεπτό σώμα με unibody κατασκευή, μικρά περιθώρια και ίσως μεταλλική κατασκευή. Τα χαρακτηριστικά όμως ίσως απογοητεύσουν τους fans της εταιρίας επειδή διαθέτει 5-ιντσών HD οθόνη, Intel Atom chipset, 2GB μνήμη RAM, 8-megapixels κύρια κάμερα και 5-megapixels εμπρόσθια κάμερα.

Το κινητό στις εικόνες φαίνεται να τρέχει Android 5 Lollipop αλλά εφόσον θα κυκλοφορήσει σε περίπου ένα έτος από τώρα (από το τέλος του 2016 η Nokia επιτρέπεται να πουλήσει κινητά με την επωνυμία της επάνω τους), σίγουρα θα αναβαθμιστεί στο επόμενο Android 7. Φυσικά, μέχρι το C1 να διαρρεύσει από κάποια αξιόπιστη πηγή θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί με τη συγκεκριμένη διαρροή.

Ενημέρωση:

Λίγη ώρα μετά τη δημοσίευση της είδησης κυκλοφόρησαν οι πρώτες ζωντανές εικόνες του κινητού και τις προσθέσαμε.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: