Η Nokia Επίσημα Αναζητά Συνεργάτη Για Τη Δημιουργία Κινητού

Το Nokia Lumia 920 Κυκλοφορεί Επίσημα Στην Ελληνική Αγορά

Nokia Lumia 920 hands-on

Η Nokia και επίσημα θα συνεχίσει την ανάπτυξη νέων smartphones, και αυτό δεν είναι μυστικό. Μυστήριο, όμως, αποτελούσε αν θα τα κατασκευάσει και αν θα τα πουλήσει μόνη της, αλλά τώρα με σχετική ανακοίνωση ξεκαθάρισαν τα πράγματα.

Όπως αναφέρουν στο blog τους οι Φινλανδοί, το να επιστρέψουν στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας είναι πολύπλοκο. Με τη πώληση του τμήματος συσκευών και υπηρεσιών στη Microsoft έχασαν όλες τους τις συνδέσεις με κατασκευάστριες εταιρίες, με εταιρίες marketing και διανομείς. Όλα αυτά είναι αναγκαία για μια κατασκευάστρια κινητών.

Για αυτό το λόγο ανακοίνωσαν ότι αναζητούν έναν συνεργάτη ‘παγκόσμιας τάξης’ ο οποίος θα αναλάβει το δύσκολο κομμάτι – δηλαδή τη κατασκευή, τη διανομή, τη πώληση, τη διαφήμιση και την υποστήριξη ενός προϊόντος. Η Nokia θα δουλεύει στενά μαζί με του για να σχεδιάσουν μαζί το κινητό και να προσφέρει τη τεχνογνωσία της.

Η Nokia αφήνει ένα υπονοούμενο ότι μπορεί να μην καταφέρει να βρει κάποιον συνεργάτη, όμως ξεκαθαρίζει ότι αν βρουν θα μπορέσουν να κυκλοφορήσουν κάποιο κινητό μετά το τρίτο τρίμηνο του 2016 εξαιτίας της συμφωνίας τους με τη Microsoft. Να υπενθυμίσουμε πως με την ίδια τακτική συνεργάστηκαν με τη Foxconn και κυκλοφόρησαν έναν κλώνο του iPad mini με Android και τον Z Launcher τους.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.