Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Nokia: Δεν Επιστρέφουμε Στην Αγορά Κινητών Τηλεφώνων

Nokia X2 hands-on

Στο παρελθόν έχουμε ακούσει ότι η Nokia θα επιστρέψει στην αγορά των κινητών τηλεφώνων, ωστόσο η εταιρία έβγαλε μια ανακοίνωση για να μας διαλύσει τα όνειρα. Οι Φινλανδοί και επίσημα δεν έχουν σχέδια για τη κατασκευή και πώληση ενός νέου κινητού στο μέλλον.

Η εταιρία δήλωσε:

«Έχουν πέσει στην αντίληψη της Nokia πρόσφατες αναφορές που ισχυρίζονται ότι η εταιρεία κοινοποίησε την πρόθεσή της να κατασκευάσει συσκευές σε εγκαταστάσεις έρευνας και ανάπτυξης στην Κίνα. Οι αναφορές αυτές είναι ψευδείς και περιλαμβάνουν σχολιασμό που, λανθασμένα, αποδίδεται σε στέλεχος της Nokia Networks.»

Ωστόσο, η Nokia μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Μπορεί να μην κατασκευάσει ή να μην πουλήσει ποτέ ένα δικό της smartphone, όμως μπορεί να δώσει την άδεια σε κάποια άλλη κατασκευάστρια να χρησιμοποιήσει το όνομά της σε δικό της κινητό. Για παράδειγμα, η Foxconn πουλάει και κατασκευάζει το Android tablet N1 με το όνομα Nokia επάνω. Οι Φινλανδοί ίσως προτιμήσουν αυτόν τον τρόπο για να βάλουν μερικά λεφτά στα ταμία τους, και ίσως συνεργαστούν με τη Meizu για τη κατασκευή του Nokia Supreme που έχει διαρρεύσει.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: