Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Microsoft Επίσημα Κατέχει Το Τμήμα Κινητών Της Nokia

Η εξαγορά του τμήματος Devices and Services της Nokia από τη Microsoft ολοκληρώθηκε, ανακοίνωσαν και οι δύο εταιρίες.

Η συμφωνία των 5.2 δισεκατομμυρίων ευρώ, που αρχικά ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2013 και ένα μήνα αργότερα επιβεβαιώθηκε από τους μετόχους της Nokia, έχει πλέον εγκριθεί από τις κυβερνητικούς ρυθμιστικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft, Satya Nadella, ανέφερε:

«Σήμερα καλωσορίζουμε το τμήμα Nokia Devices & Services στην οικογένειά μας. Οι υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας και τα περιουσιακά στοιχεία που φέρνει θα προχωρήσουν το μετασχηματισμός μας. Μαζί με τους συνεργάτες μας θα παραμείνουμε επικεντρωμένοι στην καινοτομία σε αυτόν τον κόσμο με τα κινητά και το cloud πρώτα.»

Από την άλλη μεριά, ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Nokia και νυν επικεφαλής του τμήματος συσκευών της Microsoft, Stephen Elop, σχολιάζει:

«Καθώς οι Microsoft και Nokia Devices & Services ενώνονται σε μια μεγάλη οικογένεια, θα ενώσουμε το πάθος, την αφοσίωση και τη δέσμευση μας στο να δώσουμε σε σας το καλύτερο που μπορούν να προσφέρουν οι κοινές μας τεχνολογίες.»

Το τι μας επιφυλάσσει το μέλλον παραμένει άγνωστο. Διαρροές μας αποκαλύπτουν πως στο μέλλον η Microsoft Mobile Oy θα παράγει κινητά και έχει ήδη προγραμματίσει κάποια για φέτος.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: