Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Οι Χάρτες HERE Κυκλοφόρησαν Στο Android Δωρεάν

Nokia HERE Maps for Android

Η Nokia κυκλοφόρησε επίσημα τους χάρτες της, HERE, για όλες τις Android συσκευές που εφοδιάζονται με το Play Store της Google. Η εφαρμογή πριν λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα Samsung Galaxy, όμως με την κυκλοφορία της στο Play Store, η φιλανδική εταιρία επιτρέπει σε ένα ευρύτερο κοινό να δοκιμάσει τη πρότασή της.

Η χρήση των χαρτών είναι εντελώς δωρεάν και με αυτούς ο χρήστης μπορεί να οργανώσει τις αποδράσεις του, να βρει κοντινά μέρη (όπως καταστήματα ή εστιατόρια), να χρησιμοποιήσει την πλοήγηση χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο (με turn-by-turn οδηγίες) και να κατεβάσει χάρτες διαφόρων χωρών ή γλώσσες για τις προφορικές οδηγίες. Τα Ελληνικά ακόμα δεν περιλαμβάνονται στις γλώσσες, όμως το πρόγραμμα είναι ακόμα στην αρχική του μορφή και ίσως προστεθούν σε μελλοντικές εκδόσεις.

Μπορείτε να κατεβάσετε τους HERE χάρτες από εδώ άμα έχετε συσκευή με Android 4.1 ή νεότερη έκδοση. Άμα έχετε iOS, τότε θα την βρείτε στο App Store μέσα στις αρχές του 2015.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: