Η Nokia Κυκλοφόρησε Την Ενημέρωση Lumia Black

Η Nokia Κυκλοφόρησε Την Ενημέρωση Lumia Black

Πέρασε καιρός από τότε που η Nokia ανακοίνωσε την ενημέρωση Lumia Black αλλά τελικά είναι εδώ, και η ενημέρωση κυκλοφόρησε παγκοσμίως. Φυσικά το Lumia 1520 και άλλες συσκευές ξεκίνησαν ή έχουν ήδη λάβει την ενημέρωση όμως τώρα όλα τα κινητά της σειράς Lumia με Windows Phone 8 θα ενημερωθούν στο Lumia Black.

Το Lumia Black είναι η τελευταία έκδοση της Nokia για τα Windows Phone smartphones της η οποία περιλαμβάνει την ενημέρωση GDR3 της Microsoft για όλα τα WP. Το Black είναι μια σημαντική ενημέρωση για τα Lumia και περιλαμβάνει επίσης διάφορες προσθήκες για το λειτουργικό.

Με το Lumia Black οι χρήστες θα έχουν τη νέα έκδοση της οθόνης Glance. Με τη νέα έκδοση ο χρήστης μπορεί να αλλάξει το χρώμα της γραμματοσειράς και επίσης να δει περισσότερες ειδοποιήσεις από διάφορες εφαρμογές, όπως Whatsapp και Facebook. Το Nokia Camera είναι μια νέα εφαρμογή της Nokia που ενώνει όλες τις εφαρμογές κάμερας της εταιρίας και φέρνει επίσης το χαρακτηριστικό Refocus για να μπορεί ο χρήστης να εστιάσει σε ένα μέρος μια φωτογραφίας ακόμα και μετά τη λήψη της – δυστυχώς αυτό είναι διαθέσιμο μόνο σε ορισμένα μοντέλα.

Άλλο χαρακτηριστικό είναι το App Folders για δημιουργία φακέλων με εφαρμογές στην αρχική οθόνη. ‘Ρίχνεις’ σε ένα φάκελο τις αγαπημένες σου εφαρμογές και τις έχεις εκεί μαζεμένες και προσβάσιμες με ένα πάτημα. Φέρνει επίσης το Nokia Storyteller για δημιουργία συλλογής από εικόνες και βίντεο έχοντας τη δυνατότητα να τις οργανώνεις με βάση την ώρα, τοποθεσία και τις πιο αγαπημένες. Τέλος, έχει το Nokia Beamer για να εμφανίζεται η οθόνη ασύρματα στη τηλεόραση.

Σιγά-σιγά η ενημέρωση θα γίνεται διαθέσιμη από χώρα σε χώρα. Από εδώ μπορούμε να δούμε ότι τα ελληνικά Lumia 925 και 1020 την έχουν ήδη λάβει.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.