Οι Πρώτες Φωτογραφίες Του Nokia Lumia 630 Αποκαλύπτουν Το Windows Phone 8.1

Οι Πρώτες Φωτογραφίες Του Nokia Lumia 630 Αποκαλύπτουν Το Windows Phone 8.1

Το Nokia Lumia 630 θα ανακοινωθεί επίσημα στις 2 Απριλίου, πράγμα που σημαίνει ότι είναι έτοιμο και τρέχει τη τελική έκδοση του Windows Phone 8.1. Έτσι, οι τελευταίες φωτογραφίες του από τη Κίνα δείχνουν λίγο από το κινητό και πολύ από το Windows Phone 8.1!

Εξωτερικά το κινητό θυμίζει λίγο τον προκάτοχό του, το τωρινό Lumia 620. Όμως αντί για φυσικά πλήκτρα αφής έχει πλήκτρα επάνω στην 4.3/4.5-ιντσών οθόνη του (800×480 pixels). Ο επεξεργαστής του είναι ο τετραπύρηνος Snapdragon 400 με 1 GB RAM και η κάμερα του 5 megapixel χωρίς φλας και ξεχωριστό πλήκτρο κάμερας στα πλάγια! Θα κυκλοφορήσει με 2 SIM αποκτώντας τον τίτλο του πρώτου Windows Phone smartphone με αυτή τη δυνατότητα.

Στο λογισμικό, για πρώτη φορά βλέπουμε πραγματικές φωτογραφίες από τη δυνατότητα τοποθέτησης εικόνων στα Tiles στο Windows Phone 8.1. Επίσης, στα Κινέζικα φαίνονται οι ρυθμίσεις για το πως να αλλάξεις αυτή την εικόνα. Στο κάτω μέρος της οθόνης διακρίνουμε τα πλήκτρα αφής σε μπλε χρώμα που επιλέγει ο χρήστης. Τόσο το κινητό, όσο και το λογισμικό του θα ανακοινωθούν τη πρώτη μέρα του συνεδρίου Microsoft BUILD 2014 τον Απρίλιο.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.