Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Κινέζοι Έκαναν Jailbreak Το Nokia Lumia 920

Λίγες από τις αλλαγές που μπορείς να κάνεις με jailbreak στο Lumia 920

Λίγες από τις αλλαγές που μπορείς να κάνεις με jailbreak στο Lumia 920

Η Κινέζικη εταιρία ασφαλείας Silenstd ειδοποιήθηκε για ένα Nokia Lumia 920 που έγινε jailbreak από μια ομάδα, και δημοσίευσε ένα βίντεο για απόδειξη. Πρέπει να σημειώσουμε πως με τον όρο jailbreak εννοούμε ότι αφαιρούνται οι περιορισμοί στο κινητό (όπως στο iOS) και ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για jailbreak στη πλατφόρμα Windows Phone 8. Πρώτο έγινε πριν λίγο καιρό το ATIV S της Samsung.

Για το jailbreak του Nokia Lumia 920 έχουμε να πούμε πως αναπτύχθηκε από τη κινέζικη ομάδα POANDSOUL και ο κύριως σκοπός του είναι να δημιουργηθούν εφαρμογές που θα μπορείς να αλλάζεις πράγματα στο κινητό. Για παράδειγμα να απενεργοποιήσεις το ράδιο, να βάλεις άλλη μια στήλη με πλακίδια στην Αρχική (όπως στα Windows Phone με μεγαλύτερες οθόνες), να βάλεις να μην κλείνει ποτέ η οθόνη στην αναμονή και άλλα. Φυσικά από τα πλεονεκτήματα του jailbreak είναι ότι μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές οι οποίες δεν έχουν εγκριθεί από την Microsoft, ή δεν βρίσκονται στο κατάστημα και τις κατεβάζεις από το ίντερνετ ή ακόμα και να βάλεις σπασμένες επί πληρωμή εφαρμογές δωρεάν. Επίσης θέλουν να φτιάξουν ένα κατάστημα όπου θα κατεβάζεις τις παραπάνω εφαρμογές, σαν το Cydia στο iOS.

Ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιο εργαλείο που ‘σπάει’ τα Lumia 920 αλλά η ομάδα υπόσχεται πως θα έρθει σύντομα. Μόλις βγει θα σας ενημερώσουμε. Μέχρι τότε μπορείς να δεις το παρακάτω βίντεο που ανέβασαν.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: