Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Nokia Moonraker: Αυτό Ήταν Το Ρολόι Που Σκότωσε Η Microsoft

Ποτέ δεν γνωρίσαμε κάποιο smartwatch από τη ‘παλιά’ Nokia, αλλά από ότι φαίνεται από τη τελευταία διαρροή είχαν ένα που ήταν έτοιμο να βγει στην αγορά. Ονομαζόταν Nokia Moonraker -λογικά αυτό θα ήταν η κωδική ονομασία του- και είχε σχεδιαστεί να βγαίνει στα διάφορα χρώματα των Lumia, όπως πορτοκαλί, πράσινο και μαύρο.

Το Nokia Moonraker ήταν ένα ρολόι που ταίριαζε απόλυτα με τα Windows Phone της εταιρίας. Εκτός από το ταιριαστό design είχε και ένα γραφικό περιβάλλον που βασιζόταν στο UI του Windows Phone, δηλαδή ήταν επίπεδο και χρησιμοποιούσε εικονίδια του Windows.

Σε ότι αφορά τις λειτουργίες του, δεν είχε τόσες πολλές σε σχέση με τα σημερινά smartwatches αλλά αρκετές για τότε. Ο χρήστης μπορούσε να δει τα μηνύματά του, τις κλήσεις, τα emails, το ημερολόγιο και τα βήματα που έχει κάνει. Υπήρχαν ακόμη εφαρμογές για το MixRadio, το Facebook και μια για τη λήψη φωτογραφιών από τη κάμερα του κινητού.

Η Nokia σκόπευε να κυκλοφορήσει το Nokia Moonraker μαζί με το Nokia Lumia 930 και για αυτό είχε κατασκευάσει κάποια πρωτότυπα κομμάτια που τα έδειξε σε ορισμένους πελάτες κατά τη διάρκεια της Mobile World Congress πέρσι. Η Microsoft, παρόλα αυτά, τη τελευταία στιγμή της απαγόρευσε να το ανακοινώσει επειδή σκόπευε να κυκλοφορήσει το βραχιόλι Microsoft Band το οποίο έχει περισσότερες δυνατότητες και αν κυκλοφορούσε της Nokia σίγουρα θα ‘έκλεβε’ μερικούς πιθανούς πελάτες.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: