Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Λογισμικό Του Nokia X Ενσωματώθηκε Στο HTC HD2

Το HTC HD2 είναι γνωστό ως το αθάνατο smartphone που μετά από τόσα χρόνια έχει ‘φορέσει’ σχεδόν όλα τα γνωστά λειτουργικά συστήματα. Από Windows Mobile που λανσαρίστηκε αρχικά μέχρι και κανονικά Windows! Firefox OS, Android, Jolla και άλλα είναι μερικά από τα λειτουργικά που κατά περιόδους έχει καταφέρει να τρέξει, και τώρα προστέθηκε ένα ακόμα – η ROM του ακυκλοφόρητου Nokia X!

Η ROM για όσους δεν γνωρίζουν, είναι ουσιαστικά το λειτουργικό σύστημα της κάθε συσκευής. Το λειτουργικό του Nokia X ουσιαστικά είναι Android 4.1.2 Jelly Bean, οπότε εύκολα μπορεί το HTC HD2 να το ‘σηκώσει.’ Βέβαια μερικά σημαντικά πράγματα δεν λειτουργούν, συμπεριλαμβανομένων των Wi-Fi, Bluetooth και άλλων υπηρεσιών, όμως είναι επίτευγμα που κατάφεραν να εξάγουν τη ROM ενός κινητού που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα και να την εγκαταστήσουν στο ξεχασμένο πλέον HTC HD2.

Το μέλος gilbert32 των XDA Developers forums δημοσίευσε πως τα κατάφερε και ανέβασε κάποιες εικόνες που μπορείς να δεις εδώ. Το να τρέξουν κανονικά τα προβληματικά μέρη είναι ζήτημα χρόνου και σίγουρα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι άλλο μπορούν να κάνουν τόσο στο HD2, όσο και στο Nokia X.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: