Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Nokia X Τρέχει Καθαρό Android Χάρις Στη Νέα Ανεπίσημη ROM

Οι ιδιοκτήτες του Nokia X μπορούν να απολαύσουν την πρώτη τροποποιημένη (custom) ROM βασισμένη στο Android Open Source Project. Μέχρι τώρα το μόνο που μπορούσαν οι χρήστες να κάνουν ήταν root για να βάλουν τις υπηρεσίες της Google, αλλά τώρα απολαμβάνουν stock Android.

Η έκδοση δυστυχώς παραμένει στο Android 4.1.2 Jelly Bean με το build (βασισμένο στο Code Aurora jb_rel_2.0.3) να περιλαμβάνει κάποιες βελτιώσεις της Qualcomm. Η ROM φτιάχτηκε από το μέλος των XDA forums dhacker29 ο οποίος παλιότερα είχε βγάλει AOSP ROM για το Moto G.

Η νέα ROM του Nokia X χαρακτηρίζεται ως «σταθερή» αφού όλα λειτουργούν, συμπεριλαμβανομένων των κάμερα, δύο SIM, FM ράδιο και WiFi. Το μόνο θέμα που υπάρχει είναι με το ένα και μοναδικό κουμπί του X το οποίο κάνει την περιήγηση στο καθαρό Android δύσκολη. Έτσι στη δεύτερη έκδοση υπάρχει μπάρα πλοήγησης όπως σε πολλά Android smartphones χωρίς φυσικά πλήκτρα.

Αν έχετε αποκτήσει το X και θέλετε να τη δοκιμάσετε μπορείτε να βρείτε οδηγίες εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: