Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Nokia X Έγινε Root, Εγκαταστάθηκαν Τα Google Apps

Nokia X

Το Nokia X σαν καλό Android smartphone έγινε root πριν καν κυκλοφορήσει δίνοντας στη δυνατότητα στους χρήστες να το κάνουν ό,τι θέλουν. Με το root οι χρήστες αποκτούν όλα τα δικαιώματα και μπορούν να απεγκαταστήσουν τις προ-εγκατεστημένες εφαρμογές ή και να εγκαταστήσουν εφαρμογές που δεν προοριζόντουσαν για αυτό το κινητό.

Το root έγινε με τη χρήση της εφαρμογής Framaroot, και αν κάποια στιγμή αγοράσετε κάποιο Nokia X από τη σειρά ίσως τη χρειαστείτε. Με το root, όπως είπαμε και παραπάνω, μπορούμε να εγκαταστήσουμε όποια εφαρμογή του Android θέλουμε (αρκεί βέβαια να την υποστηρίζει το hardware του κινητού) και έτσι οι εφαρμογές της Google δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα. Όποιος root-άρει το κινητό του θα μπορεί να εγκαταστήσει τα Google Apps και να αποκτήσει πρόσβαση στο Google Play Store ώστε να κατεβάζει από εκεί εφαρμογές και παιχνίδια. Ή και να κατεβάζει αγορασμένα apps από άλλες του Android συσκευές με το Play Store.

Για εφαρμογές, η Nokia έχει εφοδιάσει το δικό της κατάστημα εφαρμογών στο Nokia X και μαθαίνουμε εδώ ότι το 75% των τωρινών Android εφαρμογών ‘παίζουν’ και στο X. Επειδή κάποιοι προγραμματιστές δεν θα ενδιαφερθούν να μεταφέρουν τις εφαρμογές τους στο κατάστημα της Nokia είναι καλό να υπάρχει και το Play Store στη συσκευή για να έχουμε πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: