Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Τα Nokia X, X+ Και XL Δεν Θα Λάβουν Αναβαθμίσεις

Nokia X 2 hands-on (2)

Η Microsoft στο παρελθόν έχει αφήσει ανικανοποίητους πελάτες που δεν έλαβαν σημαντική αναβάθμιση, και τώρα το κάνει ξανά. Τα Nokia X, X+ και XL δεν θα αναβαθμιστούν στη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος που ανακοινώθηκε μαζί με το Nokia X2. Το ίδιο πράγμα έγινε όταν ανακοινώθηκε το Windows Phone 8.0 και οι κάτοχοι κινητών με την έκδοση 7.x δεν αναβαθμίστηκαν. Μάλιστα εκείνη τη περίοδο η Nokia είχε κυκλοφορήσει κάποιες ακριβές Lumia συσκευές.

Το λειτουργικό σύστημα Nokia X Platform 2.0 του Nokia X2 είναι βασισμένο στο Android API 18, δηλαδή στην έκδοση 4.3 Jelly Bean. Η καινούργια έκδοση φέρνει αλλαγές στο γραφικό περιβάλλον ώστε να μπορούν να προστεθούν τέσσερα εικονίδια σε μία σειρά στην αρχική οθόνη και δυνατότητα μετακίνησής και αλλαγής μεγέθους τους. Άλλες αλλαγές εντοπίζονται στο Fastlane, στο περιβάλλον της κάμερας και στο πληκτρολόγιο.

Η δικαιλογία που χρησιμοποίησε η Microsoft είναι η ίδια με τότε που ανακοινώθηκε πως τα Windows Phone 7 δεν θα αναβαθμιστούν στο 8. Ελλιπές hardware. Συγκεκριμένα ο Yannis Paniaras του Mobile Phones UX Design Studio της Microsoft στο Πεκίνο ανέφερε:

«Because of the necessary hardware upgrades, the Nokia X software platform 2.0 won’t be available on Nokia X, Nokia X+ or Nokia XL. However, more updates will be coming to further improve the experience of those devices in the coming months.»

Τι δεν έχουν τα πρώτα -και μοναδικά- Android smartphones της Nokia δεν έγινε γνωστό. Τουλάχιστον θα λαμβάνουν ενημερώσεις για να διορθώνεται η εμπειρία χρήσης.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: