Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Πτωχεύει Η OCZ Και Εξαγοράζεται Από Την Τοshiba

OCZ logo

Την αίτηση για πτώχευση θα κάνει η OCZ, μια εταιρία που ασχολείται με δίσκους και μνήμες με το όνομά της να ακούστηκε χάρη στους καλούς της SSD δίσκους. Άλλα προϊόντα της OCZ Technology Group (με έδρα στο Σαν Χοσέ, Καλιφόρνια, ΗΠΑ) περιλαμβάνουν κάρτες γραφικών, USB φλασάκια, τροφοδοτικά και άλλα ψυχτικά υλικά. Βέβαια τίποτα δεν συγκρινόταν με τους SSD της τους οποίους τους διαφημίζει περισσότερο από κάθε άλλο και βεβαίως είναι η κύρια πηγή εσόδων της.

Η αμερικάνικη εταιρία τώρα συμπληρώνει τα έγγραφα για την υποβολή της πτώχευσής της. Όμως υπάρχει ακόμα μέλλον. Η Toshiba ενδιαφέρεται για την OCZ και όπως γνωστοποιήθηκε, θα αγοράσει όλο το κεφάλαιο της εταιρίας. Οι διαπραγματεύσεις πλησιάζουν στο τέλος τους με τις δύο εταιρίες να έχουν συμφωνήσει να διατηρηθεί η αξία της OCZ, κάποιων θυγατρικών της, οι υπάλληλοι και άλλα πράγματα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες οι Αμερικάνοι θα δώσουν στην δημοσιότητα μόλις κατατεθεί η αίτηση.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: