Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Office for Mac 2016 Preview: Κυκλοφόρησε Δωρεάν Η Νέα Έκδοση Για OS X

Χρειάστηκαν 5 χρόνια για τη Microsoft να κυκλοφορήσει μια αναβαθμισμένη έκδοση του Office for Mac, και τελικά είναι ξανά εδώ με το Office for Mac 2016 Preview. Η νέα αυτή έκδοση είναι μια ‘προεπισκόπηση’ της τελικής έκδοσης του Office for Mac 2016, οπότε έχει bugs και για αυτό προσφέρεται εντελώς δωρεάν.

Το Office for Mac 2016 Preview δεν φέρνει ριζικές αλλαγές στο γραφικό περιβάλλον ή στις δυνατότητες των εφαρμογών, όμως προσαρμόζεται στο 2015 και για αυτό εκμεταλλεύεται δύο σημαντικά χαρακτηριστικά που έχει εισάγει η Apple τα τελευταία χρόνια: Retina ανάλυση και είσοδο σε πλήρη οθόνη (σε νέο Space). Η εικονογραφία και η διάταξη έχουν επανασχεδιαστεί για να ταιριάζουν στο περιβάλλον των Mac, ενώ παράλληλα θυμίζουν το Office για Windows.

Επιπλέον, το νέο Office βασίζεται στο cloud. Πλέον τα έγγραφα μπορούν να αποθηκεύονται στους servers της Microsoft και να συγχρονίζονται σε όλες τις συσκευές του χρήστη (ανεξαρτήτως λειτουργικού συστήματος). Αν αυτό το χαρακτηριστικό δεν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να βρείτε σωτήρια τη δυνατότητα αυτόματης αποθήκευσης και αποθήκευσης των αρχείων στο cloud έτσι ώστε αν κάτι πάει στραβά να μην χάσετε τη δουλειά σας.

Μπορείτε να κατεβάσετε τη σουίτα δωρεάν από εδώ για να τη δοκιμάσετε, αλλά να θυμάστε ότι μετά από 60 ημέρες θα απενεργοποιηθεί.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: