Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Office Mobile Έγινε Δωρεάν Για Android Και iPhone

Η Microsoft μετά την ανακοίνωση και κυκλοφορία του Office for iPad με δωρεάν προβολή εγγραφών έκανε το Office Mobile δωρεάν για χρήση. Το Office Mobile μέχρι πρότινος ήταν διαθέσιμο στο Android και το iPhone μόνο για όσους ήταν συνδρομητές στην υπηρεσία Office 365.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Το Office for iPad Ανακοινώθηκε Με Δωρεάν Χρήση

Με το Office Mobile πλέον όλοι έχουν πρόσβαση στις εκδόσεις των Word, Excel και PowerPoint για κινητά τηλέφωνα. Σε αντίθεση, όμως, με την προ-εγκατεστημένη έκδοση στο Windows Phone, στο Office για Android/iOS η αποθήκευση νέων εγγραφών πρέπει να γίνεται στη cloud υπηρεσία OneDrive. Δηλαδή ο χρήστης δεν μπορεί να τα αποθηκεύσει τοπικά στη συσκευή ή σε άλλη cloud υπηρεσία όπως το Dropbox. Αυτό αναγκάζει τους χρήστες να χρησιμοποιήσουν μονάχα τις υπηρεσίες της εταιρίας, και αν τους αρέσει, μπορεί να γίνουν συνδρομητές στο Office 365 (για περίπου €50/€75 χρόνο) και να αποθηκεύουν εκεί ώστε έπειτα να τα χρησιμοποιούν και στο iPad. Συνάμα τους αναγκάζει να έχουν και έξω από το σπίτι σύνδεση στο διαδίκτυο ώστε να τα διαβάσουν.

Άμα έχετε Android μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από εδώ και iPhone από εδώ. Φυσικά υπάρχουν και άλλα αντίστοιχα προγράμματα άμα δεν σας αρέσουν οι περιορισμοί της Microsoft.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: