Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

HTC One, LG G Pad 8.3 Και Samsung Galaxy S4 GPE Παίρνουν Android 4.4.2

LG G Pad 8.3 GPE Android 4.4.2 Update

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του Android 4.4.2, οι Google Play Edition συσκευές των HTC, LG και Samsung αναβαθμίζονται σε αυτό. Οι συσκευές δεν είναι άλλες από το One, το G Pad 8.3 που ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και το Galaxy S4, το πρώτο Google Play Edition smartphone.

Το 4.4.2 όπως μάθαμε, φέρνει βελτιώσεις στο VM Indicator, διάφορες επιπρόσθετες διορθώσεις στο λογισμικό και βελτιώσεις στην ασφάλεια. Το 4.4.1 που κυκλοφόρησε στα Nexus στις 6 Δεκεμβρίου 2013 φέρνει βελτιώσεις στη κάμερα, όπως γρηγορότερο άνοιγμα, νέα μπάρα κατά τη λήψη HDR+ φωτογραφιών, καλύτερα χρώματα και έκθεση και, επίσης, επιλύθηκαν προβλήματα με το διαμοιρασμό του ίντερνετ και του Exchange.

Η ενημέρωση στο Android 4.4.2 για τις παραπάνω ναυαρχίδες θα γίνει σταδιακά και θα μπορείς να την κατεβάσεις από τις ρυθμίσεις της συσκευής.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: