Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

OnePlus: Πότε Τα Κινητά Της Θα Πάρουν Το Android 6.0 Marshmallow

Ένας υπάλληλος της OnePlus αποκάλυψε στα επίσημα forums της εταιρίας πότε τα κινητά τους θα αναβαθμιστούν στο Android 6.0 Marshmallow. Για την ώρα η OnePlus κυκλοφορεί το OxygenOS 2.1.2 για τα OnePlus 2 και OnePlus X που βελτιώνει την εφαρμογή κάμερας με καλύτερο περιβάλλον, φέρνει την υποστήριξη RAW αρχείων από τρίτες εφαρμογές και lockscreen wallpaper και γενικά βελτιώνει την αξιοπιστία του συστήματος (με γρηγορότερη εγκατάσταση και άνοιγμα εφαρμογών, διορθώσεις bugs και καλύτερο σύστημα αναβαθμίσεων).

Όσον αφορά το OnePlus One, θα αναβαθμιστεί στη νέα έκδοση του Cyanogen OS μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2016. Η εταιρία θα προσφέρει και τη δική της ανανεωμένη Oxygen ROM με Marshmallow αλλά αργότερα.

Το OnePlus 2 θα αναβαθμιστεί την ίδια περίοδο στη νέα έκδοση του Oxygen, αλλά δεν θα υπάρχει κάποια Cyanogen ROM. Οι προγραμματιστές θα χαρούν να μάθουν ότι οι Κινέζοι αποφάσισαν να αντικαταστήσουν τον κώδικα του αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων με τον κώδικα που έρχεται το Android 6.0 Marshmallow έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον αισθητήρα εφαρμογές τρίτων προγραμματιστών.

Τέλος, το OnePlus X θα γευτεί και αυτό το Marshmallow αλλά δεν γνωρίζουμε πότε. Θα μας ενημερώσουν αργότερα για το πότε θα δώσουν το update στο μικρό τους μοντέλο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: