Η OnePlus Ανακοίνωσε Τη Δική Της ROM Και Εξωτερική Μπαταρία

Το OnePlus One Έρχεται Με 5.5 Ίντσες Οθόνη, Μικρότερο Σώμα Από Το Xperia Z1

OnePlus Pete Lau

Η OnePlus είχε τα πρώτα της γενέθλια στις 17 Δεκεμβρίου και το γιόρτασε με δύο ανακοινώσεις: τη δική της ROM και μια εξωτερική μπαταρία.

Η κινέζικη εταιρία ανακοίνωσε πως θα αναπτύξει τη δική της ROM, δηλαδή μια έκδοση για Android την οποία θα ενσωματώνει στα κινητά της, επειδή υπήρξαν προβλήματα με την CyanogenMod ROM της Cyanogen – για παράδειγμα το OnePlus One απαγορεύτηκε στην Ινδία επειδή η Micromax (αποκλειστική συνεργάτιδα της Cyanogen στη χώρα) μήνυσε την OnePlus για καταπάτηση πατέντας.

Η ROM της OnePlus θα είναι άκρως προσαρμόσιμη, δεν θα έχει άχρηστα προγράμματα και θα θυμίζει stock Android. Ακόμα δεν γνωρίζει πως να την ονομάσει, οπότε τρέχει έναν διαγωνισμό για να βρει το καλύτερο όνομα. Αυτοί που θα προτείνουν τα καλύτερα ονόματα θα κερδίσουν είτε τη νέα εξωτερική μπαταρία της, είτε ένα One 64GB, είτε ένα ταξίδι στην Shenzhen, δηλαδή στα κεντρικά γραφεία της.

Η μπαταρία της εταιρίας ονομάζεται OnePlus Power Bank και είναι η πιο value-for-money πρόταση που έχουμε δει σε αυτή την αγορά. Κοστίζει $15 (€13) και έχει χωρητικότητα 10.000mAh έτσι ώστε να μπορεί να φορτίσει το κινητό τρεις φορές συνεχόμενα μέχρι να αδειάσει. Μάλιστα διαθέτει δύο υποδοχές USB για να φορτίζονται δύο συσκευές ταυτόχρονα, καθώς και ένδειξη LED για τη στάθμη της μπαταρίας. Έχει βάρος 220 γραμμάρια και θα γίνει διαθέσιμη σε λευκό και μαύρο.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.