Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Cyanogen: Η OnePlus Έγινε Γνωστή Εξαιτίας Μας

Cyanogen logo 2015

Η Cyanogen τερματίζει και επίσημα την συνεργασία της με την OnePlus και για αυτό η OnePlus θα χρησιμοποιεί αποκλειστικά το λογισμικό της στις συσκευές της. Οι δύο εταιρίες τερμάτισαν τη σχέση τους επειδή η πρώτη έκλεισε αποκλειστική συνεργασία με την MicroMax στην Ινδία προκαλώντας προβλήματα με τη κυκλοφορία του OnePlus One σε αυτή την αγορά.

Τα στελέχη της Cyanogen Inc. δήλωσαν ότι θα κοιτάξουν να βρουν νέες συνεργάτιδες που θα ενσωματώσουν το λογισμικό τους σε νέες συσκευές για να επεκταθεί σε περισσότερες χώρες. Μάλιστα ανάφεραν ότι η OnePlus δεν θα είχε καταφέρει να πουλήσει ούτε ένα κινητό αν δεν ενσωμάτωνε το Cyanogen OS και ότι η νέα κατασκευάστρια έχτισε το όνομά της εξαιτίας της Cyanogen.

Η Cyanogen θα συνεχίσει να παρέχει υποστήριξη στο OnePlus One, ωστόσο το OnePlus 2 θα ενσωματώνει το λειτουργικό σύστημα OxygenOS το οποίο ανέπτυξε και κυκλοφόρησε η OnePlus μέσα στις προηγούμενες εβδομάδες. Το OxygenOS βασίζεται στη τελευταία έκδοση του Android και πέρα από 2-3 προσθήκες δεν έχει πειραχτεί το Android ή το γραφικό περιβάλλον.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: