Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Android L Για Το OnePlus One Μέσα Σε 3 Μήνες Από Τη Διάθεσή Του

OnePlus One

Η OnePlus έκανε επίσημο στα forums της πως η αναβάθμιση του OnePlus One στο Android L θα γίνει μέσα σε τρεις μήνες από την επίσημη κυκλοφορία του λειτουργικού. Η ανακοίνωση αυτή έγινε λίγες ημέρες μετά την αντίστοιχη ενημέρωση της HTC, η οποία υποσχέθηκε ότι τα HTC One θα αναβαθμιστούν στο L 90 ημέρες μετά τη διάθεση του λειτουργικού στο κοινό από τη Google.

Απόσπασμα από την ανακοίνωση:

Είμαστε πρόθυμοι να σας ανακοινώσουμε σήμερα ότι το OnePlus One όντως θα πάρει την L αναβάθμιση. Πότε, ρωτάτε; Αυτό εξαρτάται από τη Google. Υποσχόμαστε να την έχουμε έτοιμη μέσα σε τρεις μήνες από όταν κυκλοφορήσουν τη τελική έκδοση.

Το OnePlus One δημιούργησε μεγάλο ντόρο όταν ανακοινώθηκε επειδή συνδυάζει κορυφαία χαρακτηριστικά, μικρό σώμα και πολύ χαμηλή τιμή για αυτά που προσφέρει. Η εταιρία ήθελε να δημιουργήσει το τέλειο smartphone, τα κατάφερε, αλλά μετά από εκεί δεν κατάφερε να παραδώσει στον κόσμο αυτό που ήθελε. Το ίδιο το κινητό. Η εταιρία συνεχώς καθυστερεί να το παραδώσει στους λίγους τυχερούς που είχαν πρόσκληση και το αγόρασαν, κάνοντας τους μελλοντικούς κατόχους του One να αναρωτιούνται πότε θα το έχουν στα χέρια τους. Όσον αφορά την αναβάθμιση, η Google έχει δηλώσει πως θα παραδόσει το Android L τελειωμένο το φθινόπωρο, άρα τα One των OnePlus και HTC θα αναβαθμιστούν κατά το τέλος του χρόνου – εκτός αν αργήσει να παραδώσει και το update η κινέζικη εταιρία.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: