Το OnePlus OneWatch Διαρρέει Με Στρογγυλό Καντράν, Κυρτή Μπαταρία Και Άλλα

Το OnePlus OneWatch Διαρρέει Με Στρογγυλό Καντράν, Κυρτή Μπαταρία Και Άλλα

OnePlus OneWatch leak

Η OnePlus είναι η τελευταία κατασκευάστρια που μπήκε ανεπίσημα στον αγώνα των smartwatches. Το ρολόι της θα ονομάζεται OnePlus OneWatch, θα λανσαριστεί με το σλόγκαν «It’s About Time» και σίγουρα εντυπωσιάζει με το στρογγυλό του καντράν. Η OnePlus είναι η τρίτη γνωστή κατασκευάστρια που θα κυκλοφορήσει ένα smartwatch με τέτοιο καντράν, μετά τη Motorola και το Moto 360 της και τη Samsung η οποία πατένταρε τρία smartwatches με παρόμοιο κυκλικό καντράν.

Το OnePlus OneWatch χρησιμοποιεί μια κυκλική OLED οθόνη που προστατεύεται από ζαφείρι. Το κύριο σώμα κατασκευάζεται από τιτάνιο και το δερμάτινο λουράκι φιλοξενεί την κυρτή μπαταρία, της οποίας η φόρτιση γίνεται ασύρματα χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα QI το οποίο διαθέτουν και κάποια κινητά με ασύρματη φόρτιση, σαν τα Lumia.

Αν και όλα αυτά ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά, οι πληροφορίες έρχονται από το αξιόπιστο blog BGR που πριν λίγους μήνες είχε διαρρεύσει το Fire Phone της Amazon. Οι πληροφορίες συνοδεύονται και από δύο φωτογραφίες -τα σκίτσα του ρολογιού και την ιστοσελίδα του- για να επαληθευτεί η εγκυρότητα των όσων λέγονται.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
OnePlus OneWatch leak (2)

Όσον αφορά το λειτουργικό σύστημα, το OneWatch πιθανόν να χρησιμοποιεί το Android Wear ή κάποιο λειτουργικό της εταιρίας. Αυτό δεν έγινε γνωστό, όπως επίσης και το πότε θα ανακοινωθεί, πόσο θα κοστίζει και τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά. Μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.