Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η OnePlus Κοροϊδεύει Τις Apple, Samsung, HTC, Microsoft, BlackBerry Και Google

Η OnePlus είναι η νέα κινέζικη εταιρία που φιλοδοξεί να κατασκευάσει το ‘τέλειο’ smartphone. Το κινητό ακόμα παραμένει μυστήριο, αλλά η εταιρία ήδη δραστηριοποιείται για να ακουστεί το όνομά της. Παράλληλα με την αποστολή των αυτοκόλλητων της σε 100 ‘τυχερούς’ (συμπεριλαμβανομένου και εμένα προσωπικά) έτρεξε μια καμπάνια κοροϊδεύοντας όλους τους σοβαρούς αντιπάλους της – η εταιρία ‘χτύπησε’ στο αδύναμο σημείο κάθε αντίπαλης εταιρίας. Για την Samsung έχει να πει ότι βγάζει άσχημα κινητά, για την HTC ακριβά, για την Apple κοροϊδεύει τις ατάκες που λένε κάθε φορά στις παρουσιάσεις κτλ.

Πριν σας δείξουμε τις εικόνες, να αναφέρουμε επίσης πως το κινητό τους θα ονομάζεται OnePlus One και θα έχει 5 ίντσες full HD οθόνη, τετραπύρηνο Snapdragon 800 επεξεργαστή και CyanogenMod λειτουργικό που ουσιαστικά είναι το stock Android 4.4 με κάποιες βελτιώσεις. Η εταιρία ιδρύθηκε από τον πρώην Διευθύνων Σύμβουλο της Oppo.

Οι παρακάτω εικόνες ανέβηκαν στον λογαριασμό της εταιρίας στο Google+.

Samsung

OnePlus HTC

Motorola

Windows Phone

BlackBerry

Μοιράσου το με τους φίλους σου: