Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Opera Max, Ένας Πρόγραμμα Που Σου Σώζει Τα MB Του Κινητού Σου

Τα δεδομένα του προγράμματός σου, γνωστά ως MB, είναι πολύ αναγκαία αν έχεις smartphone και είσαι στο δρόμο, και στην Ελλάδα είναι πολύ… λίγα. Για να σώζει τα MB, η Opera Software κυκλοφόρησε το πρόγραμμα Opera Max το οποίο βρίσκεται σε στάδιο beta.

Η εταιρία λέει πως ο Opera Max είναι δωρεάν και μπορεί να σώσει στον χρήστη έως και το 50% των δεδομένων που καταναλώνει, ειδικά αν χρησιμοποιεί ‘βαριές’ εφαρμογές, όπως είναι τα Vine, Instagram, Vevo ή Flipboard. Παρόμοια με το τρόπο που λειτουργεί ο browser Opera Mini, το Opera Max συμπιέζει τα δεδομένα (εικόνες, βίντεο, κείμενο) των εφαρμογών των Android κινητών. Η Opera αναφέρει ότι μόλις εγκατασταθεί το πρόγραμμα συνδέεται σε ένα Virtual Private Network (VPN) από όπου περνάνε τα δεδομένα και συμπιέζονται. Αυτή η συμπίεση είναι που ‘σώζει’ τα MB σου.

Εμείς εδώ στο Tech Community προσπαθήσαμε να δοκιμάσουμε την εφαρμογή αλλά υπάρχουν περισσότεροι από 15,000 άνθρωποι μπροστά μας που περιμένουν να λειτουργήσει και η δική τους εφαρμογή. Για να μην ‘πέσουν’ οι υπηρεσίες της Opera από τον κόσμο, η εταιρία αποφάσισε να ενεργοποιεί την εφαρμογή σε έναν-έναν. Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ δωρεάν αν έχεις κινητό με τουλάχιστον Android 4.0, να το ανοίξεις και να περιμένεις…

  • Μπορείς να δεις όλη τη κάλυψή μας για την έκθεση MWC 2014 εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: