Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Opera Mini Κυκλοφόρησε Για Windows Phone

Opera Mini for Windows Phone

Το Opera Mini κυκλοφόρησε για Windows Phone και είναι ο πρώτος διάσημος browser για τη πλατφόρμα της Microsoft πέρα από τον Internet Explorer. Μέχρι σήμερα οι χρήστες μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν μόνο τον προ-εγκατεστημένο Internet Explorer, με τη καλύτερη εναλλακτική να ήταν ο UC από το Windows Phone Store.

Ο Opera Mini είναι από τους παλιότερους browsers κινητών και απέκτησε καλό όνομα με το χαρακτηριστικό συμπίεσης δεδομένων για λιγότερη χρήση των MBs του χρήστη. Τα δεδομένα μιας ιστοσελίδας πριν σταλούν στο κινητό του χρήστη συμπιέζονται εξοικονομώντας τουλάχιστον τα μισά data που θα ‘χάλαγε’ κανονικά. Άλλα χαρακτηριστικά του broswer είναι η αρχική σελίδα Speed Dial όπου υπάρχουν οι αγαπημένες ιστοσελίδες του χρήστη, το γρηγορότερο φόρτωμα των ιστοσελίδων και η μεγαλύτερη ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων.

Άμα έχετε Windows Phone και θέλετε να δοκιμάσετε τον Opera Mini (ο οποίος βρίσκεται σε beta κατάσταση) θα πρέπει να μπείτε στην ειδική ιστοσελίδα της εφαρμογής, να κάνετε εγγραφή για είσοδο στην ομάδα δοκιμής και να περιμένετε το email στο οποίο υπάρχει ο σύνδεσμος για λήψη του Opera.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: