Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Με Το OS X Yosemite Μπορείς Να Καταγράψεις Την Οθόνη Του iOS 8, Επίσημα

Η καταγραφή της οθόνης του iPhone, του iPod touch και iPad με iOS 8 έγινε πιο απλή από ποτέ, αφού πλέον υποστηρίζεται επίσημα!

Η Apple ανακοίνωσε στο WWDC πως οι προγραμματιστές θα μπορούν να ανεβάζουν βίντεο στο App Store στην σελίδα της εφαρμογής, δίπλα στα screenshots. Αυτό βοηθάει τόσο τον προγραμματιστή όσο και τον καταναλωτή – ο πρώτος θα μπορεί να δείξει λεπτομερώς τη δουλειά του, ενώ ο δεύτερος θα ξέρει ακριβώς που θα επενδύσει τον χρόνο και πιθανόν τα λεφτά του.

Για να μπορεί να τραβηχθεί το βίντεο, η Apple έπρεπε να διαθέσει και τα κατάλληλα εργαλεία. Και το έκανε. Στο OS X 10.10 Yosemite, με το πρόγραμμα Quicktime που βρίσκεται προ-εγκατεστημένο ο χρήστης μπορεί να συνδέσει τη συσκευή του μέσω Lightning καλωδίου και να πατήσει εγγραφή. Τόσο απλά. Το βίντεο μπορεί να τραβηχθεί σε υψηλή και μέγιστη ανάλυση και ο προγραμματιστής μπορεί να επιλέξει από που θα ηχογραφείται ο ήχος (από τη συσκευή ή το Mac) ανάλογα τις ανάγκες του.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: