Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

OnePlus OxygenOS: Αποκαλύφθηκε Το Logo Και Η Ομάδα Της ROM

Η OnePlus αποκάλυψε τις πρώτες λεπτομέρειες για τη δική της ROM με ονομασία OxygenOS. Η νεοσύστατη εταιρία αποφάσισε να αναπτύξει το δικό της λογισμικό για να αποδεσμευτεί από τη Cyanogen και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν εξαιτίας της.

Για την ανάπτυξη της νέας ROM η OnePlus προσέλαβε μερικούς από τους καλύτερους Android developers. Μέσα στην ομάδα υπάρχει ο Aaron Gascoigne (συν-ιδρυτής της Paranoid Android), ο Arz Bhatia (επικεφαλής σχεδιασμού της Paranoid Android), ο Karim Frenn (πρώην εργαζόμενος της Google), η Helen Li (πρώην υπάλληλος της Microsoft και νυν επικεφαλής της OxygenOS) και πολλούς άλλους που στην αρχή δούλευαν για την ROM Paranoid Android.

Η ROM έχει το παρακάτω λογότυπο – ένα κόκκινο τετράγωνο με το χημικό σύμβολο του οξυγόνου στο κέντρο:
OnePlus OxygenOS logo

Η OnePlus δεν έχει αποκαλύψει ακόμα το γραφικό περιβάλλον του λειτουργικού τους. Έχει δηλώσει όμως ότι είναι βασισμένο στο stock Android Lollipop και προσαρμόζεται έτσι ώστε να έχει καλύτερη αυτονομία η μπαταρία και το σύστημα να τρέχει γενικά καλύτερα. Μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει πότε θα κυκλοφορήσει η OxygenOS.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: