Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Panasonic Αποχωρεί Από Την Αγορά Των Plasma TV

Panasonic Plasma TV

Αργότερα αυτό το χρόνο υπήρχαν φήμες πως η Panasonic αποχωρεί από την αγορά των Plasma τηλεοράσεων και τώρα ήρθε η εταιρία να το επαληθεύσει. Συγκεκριμένα ανέφεραν πως η ZT60 θα είναι η τελευταία τους προσπάθεια στην αγορά αυτή. Από το 2014 δεν θα ξαναδούμε Panasonic Plasma TV.

Η αποχώρηση από την αγορά είναι πολύ λογική αφού αν δούμε τα στατιστικά, η ζήτηση έχει δει πτώση 21% το 2012, έναντι 1% πτώση για τηλεοράσεις LCD, που δείχνει ότι οι καταναλωτές ενδιαφέρονται περισσότερο για τις LCD τηλεοράσεις σύγκριση με τις Plasma. Για να μην αναφέρουμε ότι η Panasonic έχει χάσει σήμερα δισεκατομμύρια δολάρια, με την εταιρεία ανακοινώνει περικοπές θέσεων εργασίας και έτσι θα δούμε περίπου 10,000 υπαλλήλους να απολύονται.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η έξοδος θα επιτρέψει στη Panasonic να επικεντρωθεί σε πιο σύγχρονες τάσεις, αλλά τι πιστεύετε εσείς;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: