Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Μειωμένες Οι Πωλήσεις Των PC Για Άλλη Μια Φορά

2013 Chrome PC

Με την άφιξη των tablets και των smartphones οι κατασκευαστές PC υπολογιστών τα έχουν βρει σκούρα με τις πωλήσεις να μειώνονται συνεχώς.

Η IDC έκανε έρευνα και ανακάλυψε ότι για το τρίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου-Σεπτεμβρίου συνολικά σε όλο το κόσμο πουλήθηκαν 81,6 εκατομμύρια PC, κάτι που σημαίνει πως υπάρχει πτώση 7,6% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το προηγούμενο έτος. Στις μετρήσεις της, η Gartner είδε πως πουλήθηκαν 80.3 εκατ., δηλαδή πτώση 8,6% σε σχέση με πέρσι. Να σημειώσουμε πως οι αριθμοί αυτοί αναφέρονται σε πωλήσεις υπολογιστών στα καταστήματα, και όχι στους καταναλωτές.

Η Gartner χαρακτηριστικά αναφέρει: «το τρίμηνο αυτό ήταν το χειρότερο των τελευταίων 5 χρόνων για τις πωλήσεις υπολογιστών.»

Gartner PC Q3 2013

Τέλος, οι εταιρίες που κατάφεραν να πουλήσουν τα περισσότερα PC και να δουν μια μικρή άνοδο είναι οι Lenovo, HP και Dell, οι οποίες έχουν καταλάβει και τις πρώτες 3 θέσεις στη λίστα. Acer και ASUS κατάφεραν να μπουν στη πρώτη 5άδα όμως γνώρισαν μεγάλη πτώση.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: