Κυκλοφόρησε Το Pebble 1.14 Φέρνοτας Νέα Χαρακτηριστικά, Γενικές Διορθώσεις

Το Pebble Αναβαθμίζεται Και Αποκτά Χρήσιμα Χαρακτηριστικά, Διατίθεται Ξανά Για Αγορά

Pebble 1.14

Το δημοφιλές Pebble smartwatch που ξεκίνησε από το Kickstarter τώρα αποκτά νέα χαρακτηριστικά χάρη στην έκδοση Pebble 1.14, πριν την μεγάλη αναβάθμιση στο Pebble SDK 2.0. Βεβαίως δεν λείπουν και οι γενικές διορθώσεις στο λειτουργικό του σύστημα.

Με το Pebble 1.14 έρχεται το χαρακτηριστικό «Do Not Disturb» με το οποίο -όπως στα iOS και Android- ο χρήστης ορίζει τις ώρες που δεν θέλεις να εμφανίζονται ειδοποιήσεις στην οθόνη του ρολογιού και έτσι μένει ήσυχος. Για παράδειγμα, για το Do Not Disturb θα μπορούν να οριστούν οι νυχτερινές ώρες. Η εφαρμογή του ξυπνητηριού επίσης δέχτηκε σημαντικές βελτιώσεις. Προηγουμένως μπορούσες μόνο να βάλεις ώρες και να τις αφαιρέσεις, ενώ τώρα μπορείς να τις επεξεργαστείς και να τις απενεργοποιήσεις αν δεν θέλεις να ‘χτυπάει’ κάποια μέρα. Επιπλέον, πλέον υπάρχει και το «snooze» που γνωρίζουμε από όλα τα ξυπνητήρια και μπορούμε να ρυθμίσουμε πόσα λεπτά θα περάσουν από την ώρα που πατήσαμε «snooze».

Όσον αφορά τώρα τις ειδοποιήσεις, αυτές απέκτησαν ειδικό μενού μέσα στις Ρυθμίσεις. Μέσα από εκεί μπορείς να απενεργοποιήσεις εντελώς τις ειδοποιήσεις ή να βάλεις να εμφανίζει μόνο τις εισερχόμενες κλήσεις, μπορείς να ενεργοποιήσεις ή να απενεργοποιήσεις τη δόνηση και μπορείς ακόμη να αλλάξεις το μέγεθος της γραμματοσειράς από μικρό σε μεγάλο.

Όμως τι είναι ενημέρωση χωρίς διορθώσεις προβλημάτων; Στο Pebble 1.14 δεν υπάρχουν πολλές, όμως τώρα διορθώθηκε το πρόβλημα όταν η δόνηση δεν σταματάει μετά από απόρριψη ή τερματισμό κλήσης και επίσης, στις κλήσεις ξανά, διορθώθηκε ένα πρόβλημα με το οποίο δεν εμφανιζόταν το όνομα αυτουνού που έκανε κλήση.

Για να κατεβάσεις το Pebble 1.14 απλά ανοίγεις την εφαρμογή Pebble στο smartphone σου και πατάς έλεγχο για ενημερώσεις.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.