Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

400,000 Pebble Smartwatches Έχουν Πουληθεί Παγκοσμίως

Pebble Smartwatch hands-on

Τα smartwatches είναι πλέον πάρα πολλά και σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε την ανάπτυξή τους χωρίς το Pebble. Το Pebble είναι από τα πρώτα smartwatches και ενώ λογοκρίνεται για κακό σχεδιασμό χάρις στο πολύ του πλαστικό, φαίνεται ότι τα πάει αρκετά καλά.

Όπως αποκαλύφθηκε, η εταιρία Pebble έχει πουλήσει περισσότερα από 400,000 ρολόγια σε όλο το κόσμο. Η αρχική μαζική παραγωγή τους άρχισε τον Ιανουάριο του 2012 μετά από την πετυχημένη καμπάνια για συγκέντρωση χρημάτων από το Kickstarter. Από τότε το Pebble έχει εξελιχθεί πάρα πολύ με ένα premium ‘αδερφό’, το Steel στα $250, και ένα app store για εφαρμογές και παιχνίδια (είναι το πρώτο με κατάστημα).

Βέβαια, μαζί με το ‘βότσαλο’ εξελίχθηκε και ο ανταγωνισμός. Μόλις λίγα εικοσιτετράωρα πριν, η Google ανακοίνωσε το Android Wear και την ανακοίνωσή του ακολούθησε το LG G Watch και το πανέμορφο Moto 360 της Motorola. Το Android Wear αποτελεί σίγουρα το μέλλον των smartwatch και ουσιαστικά αυτό ήταν που φοβόταν η ομάδα του Pebble. Το Wear και όλα τα smartwatches που τρέχουν το Wear αναμένεται να είναι πολύ πιο εξελιγμένα αλλά πάντα θα έχουν ένα σοβαρό μειονέκτημα – το iOS μόνο το Pebble το υποστηρίζει…

Μοιράσου το με τους φίλους σου: