Το Pebble Αναβαθμίζεται Και Αποκτά Χρήσιμα Χαρακτηριστικά, Διατίθεται Ξανά Για Αγορά

Το Pebble Αναβαθμίζεται Και Αποκτά Χρήσιμα Χαρακτηριστικά, Διατίθεται Ξανά Για Αγορά

Pebble SDK2

Το Pebble ξεκίνησε σαν ιδέα και χρηματοδοτήθηκε μέσω του KickStarter για να γίνει κανονική εταιρία που θα πουλάει τα ρολόγια, και σήμερα η εταιρία μπορεί να υπερηφανεύεται πως 190,000 Pebbles πωλήθηκαν παγκοσμίως. Με αφορμή αυτή την ανακοίνωση, οι άνθρωποι πίσω από την εταιρία ανακοίνωσαν διάφορα πράγματα. Ένα από αυτά είναι πως ετοιμάστηκε άλλη μια παρτίδα για όσους ενδιαφέρονται να το αγοράσουν. Οπότε όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μπει εδώ στο ανανεωμένο site και να αγοράσει ένα πριν εξαντληθούν ξανά.

Η δεύτερη ανακοίνωση αφορά τους χρήστες του iPhone. Πλέον το iOS 7 υποστηρίζεται κανονικότητα και αυτό σημαίνει βελτιωμένες ειδοποιήσεις. Τώρα πια θα μπορείς να δεις ειδοποιήσεις από διάφορες εφαρμογές στο ρολόι σου από διάφορες εφαρμογές, όπως των Ημερολόγιο, Μηνύματα, Χάρτες ή Flipboard. Μπορείς να δεις το παρακάτω βίντεο που δείχνει τις ειδοποιήσεις στο iPhone.

Τέλος, για όλους τους χρήστες έχουμε νέες δυνατότητες! Ανακοινώθηκε το Pebble SDK 2.0 και αυτό δίνει 4 νέες δυνατότητες (API) στους προγραμματιστές: Javascript, Accelerometer, Data Logging, και Persistent Storage. Αυτό επιτρέπει στους προγραμματιστές του smartwatch να δημιουργήσουν εφαρμογές που επικοινωνούν απευθείας με το διαδίκτυο, να αποθηκεύουν τα δεδομένα απευθείας στη μνήμη του ρολογιού χωρίς να χρειάζεται να συνδεθεί με το τηλέφωνο, καθώς και να χρησιμοποιούν το ενσωματωμένο επιταχυνσιόμετρο για να αναπτυχθούν εφαρμογές υγείας.

Η ενημέρωση θα γίνει διαθέσιμη για τα Pebble μας μέσω της ομώνυμης εφαρμογής στα κινητά μας. Για αυτό να αρχίσουμε να κοιτάμε στο «Check For FW Update» από σήμερα.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.