Ανακοινώθηκε Το Pebble Steel Και Το Pebble App Store [CES 2014]

Ανακοινώθηκε Το Pebble Steel Και Το Pebble App Store [CES 2014]

Η Pebble ήρθε στη CES 2014 ανακοινώνοντας κάποια σπουδαία πράγματα για τους fans της – το νέο πολυτελές Pebble Steel και το app store για τα Pebble! Επίσης ανακοίνωσε πως έχει πλέον περισσότερους συνεργάτες για νέα “cool” πράγματα με το Pebble.

Το Pebble Steel, όπως λέει και το όνομά του, είναι ένα smartwatch με μεταλλικό σώμα για όσους δεν θέλουν το πλαστικό, αρχικό, μοντέλο. Όλες οι υπάρχοντες εφαρμογές και τα καντράν για το πρώτο Pebble θα είναι συμβατά και με το Steel. Αλλαγές στο εσωτερικό μέρος δεν φαίνεται να έχουν γίνει διατηρώντας την e-paper οθόνη, την αντοχή του στο νερό (5 ATM) και την αυτονομία των 5-7 ημερών. Ωστόσο προστέθηκε ένα RGB LED φωτάκι για να φαίνεται πότε φορτίζει.

Εξωτερικά το Steel είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα και έρχεται σε δύο εκδόσεις – βουρτσισμένο μέταλλο και ματ μαύρο. Επίσης, για να ανέβει και η ποιότητα, η εταιρία επάνω στην οθόνη πλέον τοποθετεί Corning Gorilla Glass για να μην γρατζουνιέται (μια έλλειψη στο αρχικό μοντέλο) και ένα υλικό για να μην μένουν οι δαχτυλιές επάνω στην οθόνη, αν και δεν είναι αφής. Τέλος, η εταιρία δίνει μαζί με το ρολόι και δύο λουράκια, το ένα ασημί ή μαύρο ανάλογα την έκδοση και ένα μαύρο από δέρμα για να μπορεί ο χρήστης να τα αλλάζει όποτε θέλει.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: [ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ] Pebble Smartwatch: Το Έξυπνο Ρολόι

Οι προ-παραγγελίες για αυτό το νέο όμορφο smartwatch έχουν ξεκινήσει στο getpebble.com. Κοστίζει $250 ($100 παραπάνω από το πλαστικό Pebble) και οι παραγγελίες θα αποσταλούν στις 28 Ιανουαρίου.

Τέλος, να πούμε πως το App Store για τα Pebble θα ανοίξει τις ψηφιακές του πύλες προς το τέλος του μήνα και οι προγραμματιστές θα μπορούν από τις 9 Ιανουαρίου να υποβάλλουν τις εφαρμογές ή τα παιχνίδια τους. Θα σας ενημερώσουμε και όταν ανοίξει το κατάστημα.

  • Θέλεις να διαβάσεις περισσότερα νέα από τη φετινή CES; Πάτα εδώ για να δεις τη κάλυψη μας.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.