Το Pebble Time Round Ανακοινώθηκε Με Στρογγυλή Οθόνη

Το Pebble Time Round Ανακοινώθηκε Με Στρογγυλή Οθόνη

Η Pebble ανακοίνωσε επίσημα τη τρίτη γενιά ρολογιών της, το Pebble Time Round. Το νέο smartwatch δεν είναι μόνο το λεπτότερο και ελαφρύτερο στον κόσμο, αλλά και το πρώτο της εταιρίας με στρογγυλή οθόνη (αντί για τετράγωνη που είχαμε δει στα δύο πρώτα Pebble). Είναι εδώ για όσους θέλουν στρογγυλό smartwatch, και όχι για να αντικαταστήσει το Pebble Time που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες.

Το νέο Pebble Time Round εξακολουθεί να διαθέτει τη γνώριμη «e-paper» οθόνη (πάντα ενεργή) με το ανανεωμένο λογισμικό που γνωρίσαμε στο Pebble Time. Φυσικά το γραφικό περιβάλλον έχει προσαρμοστεί στη στρογγυλή οθόνη και έχουν προστεθεί watchfaces κατάλληλα για τη νέα οθόνη. Το σώμα του έχει βάρος μόλις 28 γραμμάρια και πάχος 7,5 χιλιοστά. Δυστυχώς όμως για να επιτευχθεί τόσο μικρό πάχος έπρεπε να θυσιαστεί η μπαταρία και για αυτό πλέον έχει αυτονομία ‘μόνο’ δύο ημερών – στα αντίπαλα smartwatches οι 2 μέρες είναι σοβαρό επίτευγμα, αλλά τα Pebble μας έχουν συνηθίσει με αυτονομία εβδομάδας. Το καλό βέβαια είναι ότι με 15 λεπτά φόρτισης έχει αυτονομία μιας ημέρας!

Το Pebble Time Round θα κυκλοφορήσει σε διάφορες εκδόσεις που περιλαμβάνουν λουράκια 14 ή 20 χιλιοστών, διάφορα χρώματα και διάφορα υλικά για τα λουράκια (δέρμα, αλουμίνιο). Επίσης θα είναι διαθέσιμο σε Rose Gold χρώμα άλλα μόνο για την έκδοση με 14 χιλιοστά λουράκι. Τέλος, να αναφέρουμε ότι εφόσον κατασκευάστηκε σαν στιλάτο ρολόι, δεν είναι ανθεκτικό στο νερό για καταδύσεις. Αντέχει μόνο σε ήπιες συνθήκες υγρασίας.

Όσοι θέλετε να το αποκτήσετε μπορείτε να το προ-παραγγείλετε από το pebble.com. Η έκδοση με το δερμάτινο λουράκι κοστίζει $249, ενώ με το μεταλλικό $299. Οι παραδόσεις σε όσους τα προ-παρήγγειλαν και οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν τον Νοέμβριο.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.