Η Philips Ανακοίνωσε Android Τηλεόραση Με 4K Ανάλυση

Η Philips Ανακοίνωσε Android Τηλεόραση Με 4K Ανάλυση

Η Philips ανακοίνωσε νέες τηλεοράσεις που χρησιμοποιούν το Android, αυτό το λειτουργικό που έχουμε και στα κινητά μας. Συγκεκριμένα τρέχουν την έκδοση Android 4.2.2 Jelly Bean και ενσωματώνουν το Google Play Store ώστε ο χρήστης να μπορεί να κατεβάζει παιχνίδια και ταινίες για την ‘μεγάλη οθόνη’ του σπιτιού του. Chrome, Play Movies, Music και YouTube είναι λίγες από τις προ-εγκατεστημένες Android εφαρμογές που δείχνουν τις δυνατότητες των τηλεοράσεων.

Οι νέες τηλεοράσεις έρχονται στα μοντέλα 8109 και 8209 τα οποία διαθέτουν 48 και 55 ιντσών οθόνες με Full HD ανάλυση. Τροφοδοτούνται από τετραπύρηνο επεξεργαστή, ενώ η 8800 στις 55 ίντσες διαθέτει εξαπύρηνο επεξεργαστή και Ultra HD (4Κ, 3840×2160 pixels) ανάλυση. Όλες έχουν 2.7 GB διαθέσιμη χωρητικότητα και ευτυχώς με τις θύρες USB και το WiFi μπορεί να συνδεθεί σκληρός δίσκος ή να συνδεθούν μέσω Wi-Fi Miracast.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το Android στις τηλεοράσεις σίγουρα φέρνει πάρα πολλές δυνατότητες αλλά δεν έχει γνωρίζει άνοδο. Φανταστείτε να έχετε μια από τις νέες Philips τηλεοράσεις, να κατεβάζετε ταινίες και να τις βλέπετε με υπότιτλους μέσω του BS Player που υπάρχει στο Play Store. Σίγουρα διευκολύνει πάρα πολύ, αλλά οι τιμές τους θα είναι απαγορευτικές… Όπως και να έχει, θα κυκλοφορήσουν σε Ρωσία και Ευρώπη μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2014.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.