Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Google Play Store Έρχεται Στο… BlackBerry 10.2.1

Google Play Store on BlackBerry 10.2.1 leak

Με το BlackBerry 10.2.1 να δοκιμάζεται από την BlackBerry, μερικές εικόνες ήρθαν στο φως δείχνοντας πως το Google Play Store τρέχει κανονικά στη πλατφόρμα του BlackBerry 10! Μια ενημερωμένη έκδοση του Android Runtime αναμένεται να έρθει στην επόμενη έκδοση του BlackBerry 10 και με αυτήν οι χρήστες του BlackBerry θα μπορούν να τρέχουν το κατάστημα της Google και να κατεβάζουν κανονικά Android εφαρμογές.

Στους BlackBerry 10 χρήστες αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται να περνούν τις εφαρμογές μέσω του υπολογιστή. Αυτό κατευθείαν λύνει το τεράστιο πρόβλημα που έχει η πλατφόρμα BlackBerry 10 με την έλλειψη εφαρμογών. Βέβαια από τη μεριά της Google δεν ξέρουμε αν θα το επιτρέψουν αυτό ή αν θα το block-άρουν για να μην απειληθούν έστω και λίγο οι πωλήσεις των Android συσκευών.

Οι εικόνες παρακάτω φαίνονται αληθινές, όμως δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Υπομονή μέχρι την επίσημη ανακοίνωση.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: