Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Pokémon GO Φέρνει Τα Pokémon Στον Πραγματικό Κόσμο

Gotta Catch 'Em All!

Η Pokémon Company πραγματοποιεί το όνειρο κάθε fan των Pokémon και με το νέο Pokémon GO app όλοι μπορούν να γίνουν Pokémon Masters στη πραγματική ζωή! Η νέα εφαρμογή φτιάχτηκε σε συνεργασία της Nintendo με την Niantic, μια παλιά εταιρία της Google η οποία τη Πρωταπριλιά του 2014 έχει κυκλοφορήσει για εκείνη τη μέρα ένα παιχνίδι που επέτρεπε στους παίχτες να αναζητήσουν και να πιάσουν Pokémon μέσα από τους χάρτες της Google. Η Niantic διαχωρίστηκε από τη Google μόλις ανακοινώθηκε η Alphabet όπου πλέον ανήκει η Google.

Το Pokémon Go βασίζεται στο Πρωταπριλιάτικο παιχνίδι της Google και επιτρέπει στους παίχτες να ανακαλύπτουν, να πιάνουν και να ανταλλάσσουν Pokémon στον πραγματικό κόσμο. Το νέο παιχνίδι βασίζεται στις υπηρεσίες εντοπισμού χρήστη του κινητού (GPS) για να εμφανίσει τα Pokémon. Φυσικά όλα τα Pokémon εμφανίζονται στην οθόνη του κινητού και ελπίσουμε κάποια μέρα η εταιρία να κυκλοφορήσει και γυαλιά για την απόλυτη εμπειρία…

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Η εταιρία ανακοίνωσε επίσης το βραχιόλι Pokémon Go Plus που ενσωματώνει μια συσκευή σε σχήμα Pokéball. Αυτή η συσκευή θα δονήσει και θα φωτίζεται κάθε φορά που ο παίχτης είναι κοντά σε ένα Pokémon για να ανοίξει την εφαρμογή και να το πιάσει.

Το Pokémon Go θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016 για iOS και Android — 20 χρόνια μετά τη κυκλοφορία των πρώτων Pokémon παιχνιδιών. Θα είναι δωρεάν για κατέβασμα αλλά θα χρεώνει για έξτρα λειτουργίες. Παρακάτω μπορεί να δείτε ένα όχι-και-τόσο-αληθινό βίντεο για το παιχνίδι και στη συνέχεια δύο εικόνες του The Verge για το πως θα είναι το παιχνίδι.


Μοιράσου το με τους φίλους σου: