Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Project Ara Έρχεται Σε Τρία Μεγέθη, Νέες Εξελίξεις

Λίγες μέρες απέχουμε από το επίσημο συνέδριο της Google που θα πραγματοποιηθεί στις 15-16 Απριλίου με θέμα το Project Ara και νέες εξελίξεις διέρρευσαν για την συσκευή. Η ομάδα που κρύβεται πίσω από το Project Ara, με το όνομα Phoneblocks, δημοσίευσε ένα βίντεο ενημερώνοντας για την τωρινή κατάσταση του Ara.

Αυτά που μαθαίνομε λοιπόν από το βίντεο, που θα παρακολουθήσετε και εσείς παρακάτω, είναι ότι οι μηχανικοί της Google έχουν κατασκευάσει μια πρωτότυπη συσκευή που χρησιμοποιεί μαγνήτες για την τοποθέτηση των modules επάνω στην κεντρική πλάκα. Οι μαγνήτες αυτοί, έχουν επίσης την δυνατότητα να λειτουργούν ως ηλεκτρομαγνήτες διατηρώντας τις μαγνητικές ιδιότητες τους χωρίς να απαιτείται μόνιμη εφαρμογή ηλεκτρισμού.

Επιπλέον, η ομάδα επεξεργάζεται τρία διαφορετικά μεγέθη για την συσκευή, το Mini με διαστάσεις για 2 x 5 modules, το Medium με διαστάσεις για 3 x 6 modules, και το Large με χώρο που επιτρέπει την τοποθέτηση 4 x 7 modules. Τέλος, οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να παραγγείλουν τα κομμάτια σε οποιοδήποτε χρώμα και υλικό επιθυμούν, για να δημιουργήσουν την συσκευή σύμφωνα με τις δικές τους προτιμήσεις και ανάγκες. Άλλωστε αυτός είναι και ο στόχος του Project Ara.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=_Q1JzJadgHY&w=640&h=360]

Μοιράσου το με τους φίλους σου: