Το Project Ara Έρχεται Σε Τρία Μεγέθη, Νέες Εξελίξεις

Το Project Ara Έρχεται Σε Τρία Μεγέθη, Νέες Εξελίξεις

Λίγες μέρες απέχουμε από το επίσημο συνέδριο της Google που θα πραγματοποιηθεί στις 15-16 Απριλίου με θέμα το Project Ara και νέες εξελίξεις διέρρευσαν για την συσκευή. Η ομάδα που κρύβεται πίσω από το Project Ara, με το όνομα Phoneblocks, δημοσίευσε ένα βίντεο ενημερώνοντας για την τωρινή κατάσταση του Ara.

Αυτά που μαθαίνομε λοιπόν από το βίντεο, που θα παρακολουθήσετε και εσείς παρακάτω, είναι ότι οι μηχανικοί της Google έχουν κατασκευάσει μια πρωτότυπη συσκευή που χρησιμοποιεί μαγνήτες για την τοποθέτηση των modules επάνω στην κεντρική πλάκα. Οι μαγνήτες αυτοί, έχουν επίσης την δυνατότητα να λειτουργούν ως ηλεκτρομαγνήτες διατηρώντας τις μαγνητικές ιδιότητες τους χωρίς να απαιτείται μόνιμη εφαρμογή ηλεκτρισμού.

Επιπλέον, η ομάδα επεξεργάζεται τρία διαφορετικά μεγέθη για την συσκευή, το Mini με διαστάσεις για 2 x 5 modules, το Medium με διαστάσεις για 3 x 6 modules, και το Large με χώρο που επιτρέπει την τοποθέτηση 4 x 7 modules. Τέλος, οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να παραγγείλουν τα κομμάτια σε οποιοδήποτε χρώμα και υλικό επιθυμούν, για να δημιουργήσουν την συσκευή σύμφωνα με τις δικές τους προτιμήσεις και ανάγκες. Άλλωστε αυτός είναι και ο στόχος του Project Ara.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=_Q1JzJadgHY&w=640&h=360]

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.