Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Puls Είναι Το «Έξυπνο Βραχιόλι» Από Τον Will.i.am

Ένα βραχιόλι που μπορεί να αντικαταστήσει το κινητό σου

Will.i.am Puls

Ο Will.i.am πριν από εφτά μήνες είχε αποκαλύψει πως ετοιμάζει το δικό του smartwatch και τελικά το ανακοίνωσε με όνομα Puls. Ο Will.i.am είναι γνωστός τραγουδιστής, μέλος του συγκροτήματος Black Eyed Peas, ο οποίος το 2011 άρχισε να δουλεύει στην Intel σαν «διευθυντής της δημιουργικής καινοτομίας» (director of creative innovation) και έχει συνεισφέρει στην ανάπτυξη smartphones, tablets και laptops.

Το Puls είναι μια wearable συσκευή η οποία δεν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένη με κάποιο smartphone για να λειτουργήσει. Μπορεί να στείλει SMS ή emails, μπορεί να πραγματοποιήσει τηλεφωνικές κλήσεις, μπορεί να αναπαράγει μουσική και ενσωματώνει εργαλεία γυμναστικής. Για να λειτουργήσουν όλα αυτά υποστηρίζει τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας (άρα θα δέχεται και κάρτες SIM όπως το Gear S της Samsung).

Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, υπάρχει κάποιος επεξεργαστής Snapdragon της Qualcomm, 1GB RAM, 16GB χωρητικότητα, GPS, βηματόμετρο, επιταχυνσιόμετρο, ηχεία, Wi-Fi και 3G. Για λογισμικό δεν ξέρουμε τι επιλέχθηκε, αλλά από φωτογραφίες φαίνεται ότι υπάρχει επίπεδος σχεδιασμός. Επίσης υπάρχει μια ψηφιακή βοηθός.

Η εταιρία του τραγουδιστή θα κυκλοφορήσει το Puls μέσω του παρόχου AT&T στις ΗΠΑ και μέσω του O2 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η τιμή του δεν έγινε γνωστή.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: