Το Puls Είναι Το «Έξυπνο Βραχιόλι» Από Τον Will.i.am

Το Puls Είναι Το «Έξυπνο Βραχιόλι» Από Τον Will.i.am

Will.i.am Puls

Ο Will.i.am πριν από εφτά μήνες είχε αποκαλύψει πως ετοιμάζει το δικό του smartwatch και τελικά το ανακοίνωσε με όνομα Puls. Ο Will.i.am είναι γνωστός τραγουδιστής, μέλος του συγκροτήματος Black Eyed Peas, ο οποίος το 2011 άρχισε να δουλεύει στην Intel σαν «διευθυντής της δημιουργικής καινοτομίας» (director of creative innovation) και έχει συνεισφέρει στην ανάπτυξη smartphones, tablets και laptops.

Το Puls είναι μια wearable συσκευή η οποία δεν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένη με κάποιο smartphone για να λειτουργήσει. Μπορεί να στείλει SMS ή emails, μπορεί να πραγματοποιήσει τηλεφωνικές κλήσεις, μπορεί να αναπαράγει μουσική και ενσωματώνει εργαλεία γυμναστικής. Για να λειτουργήσουν όλα αυτά υποστηρίζει τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας (άρα θα δέχεται και κάρτες SIM όπως το Gear S της Samsung).

Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, υπάρχει κάποιος επεξεργαστής Snapdragon της Qualcomm, 1GB RAM, 16GB χωρητικότητα, GPS, βηματόμετρο, επιταχυνσιόμετρο, ηχεία, Wi-Fi και 3G. Για λογισμικό δεν ξέρουμε τι επιλέχθηκε, αλλά από φωτογραφίες φαίνεται ότι υπάρχει επίπεδος σχεδιασμός. Επίσης υπάρχει μια ψηφιακή βοηθός.

Η εταιρία του τραγουδιστή θα κυκλοφορήσει το Puls μέσω του παρόχου AT&T στις ΗΠΑ και μέσω του O2 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η τιμή του δεν έγινε γνωστή.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.