Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Quest: Ο Πρώτος Ελληνικός Υπολογιστής Με Πιστοποίηση Σε Windows 8

O υπολογιστής Quest είναι πλέον το πρώτο ΟΕΜ σύστημα προσωπικού υπολογιστή στην Ελλάδα, το δεύτερο στην Ευρώπη και το τρίτο στον κόσμο, που πιστοποιήθηκε στο νέο λειτουργικό περιβάλλον της Microsoft , Windows 8, που αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 26 Οκτωβρίου. Ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα ψηλότερα από την αντίστοιχη επιτυχία το 2009, όταν ο Quest πιστοποιήθηκε και πάλι πρώτος στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και ανάμεσα στους 10 υπολογιστές παγκοσμίως στα Windows 7, η νέα πιστοποίηση επιβραβεύει τη συστηματική επένδυση που γίνεται στη σχεδίαση και παραγωγή των συστημάτων Quest για περισσότερα από 20 χρόνια.

Γνωστοί στους Έλληνες καταναλωτές για την απόδοση και την ποιότητά τους, αλλά και ταυτόχρονα προσιτοί οικονομικά, οι ελληνικής κατασκευής υπολογιστές Quest αποτελούν ένα από τα πλέον επιτυχημένα προϊόντα της αγοράς πληροφορικής. Τα μυστικά της επιτυχίας του είναι οι συνεργασίες της Info Quest Technologies με τους κορυφαίους κατασκευαστές, η ενσωμάτωση ποιοτικών υποσυστημάτων τελευταίας τεχνολογίας και οι ενδελεχείς έλεγχοι συμβατότητας και απόδοσης.

Η σειρά υπολογιστών Quest διαθέτει μοντέλα για οικιακή και επαγγελματική χρήση, καθώς και για gaming, ενώ καλύπτονται από την εγγύηση αξιοπιστίας της Info Quest Technologies και είναι διαθέσιμοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr και στα καταστήματα του δικτύου της Info Quest Technologies σε όλη την Ελλάδα.

Δελτίο Τύπου

Μοιράσου το με τους φίλους σου: