Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Razer Εξαγόρασε Την Ouya

Η Ouya προσπάθησε να φέρει την επανάσταση στον χώρο των παιχνιδιών αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και θα την εξαγοράσει η Ouya. Η Ouya έχει κυκλοφορήσει μια μικρή ομώνυμη κονσόλα των $99 η οποία τρέχει Android 4.1 Jelly Bean και μπορεί να τρέξει εφαρμογές, όπως TwitchTV και XBMC, και παιχνίδια ανεπτυγμένα για αυτό. Αυτή τη στιγμή έχει 1127 συμβατά παιχνίδια και λογικά αυτός ο αριθμός δεν θα αυξηθεί μετά την εξαγορά (αν η Razer δεν συνεχίσει την ανάπτυξη).

Το Ouya είχε ‘ανέβει’ στο Kickstarter για χρηματοδότηση το 2013 και οι πρώτοι 1000 υποστηριχτές θα μπορούσαν να το αγοράσουν με τη μειωμένη τιμή των $95. Η εξαγορά της εταιρίας από την Razer δεν ξέρουμε τι σημαίνει για το μέλλον της κονσόλας και μέχρι στιγμής καμία από τις δύο δεν έχει δημοσιεύσει τους όρους της αγοράς, το ποσό που δαπανήθηκε και το μέλλον τους. Πάντως οι πρώτες αναφορές ισχυρίζονται πως η Ouya θα εξακολουθεί να λειτουργεί αυτόνομα παρότι ανήκει στη Razer. Η Razer πρόσφατα κυκλοφόρησε το Forge TV, μια παρόμοια Android κονσόλα, και ίσως μπορεί να χρησιμοποιηθεί τεχνολογίες της εταιρίας σε αυτό.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: