Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Nabu X: Το Νέο Βραχιόλι Της Razer

Το προηγούμενο έτος, η Razer είχε ανακοινώσει το Nabu και αυτό φαίνεται τώρα έγινε η σειρά της εταιρίας για τις wearable συσκευές. Η Razer στη φετινή CES ανακοίνωσε το δεύτερο προϊόν της σειράς Nabu το οποίο αποκαλείται Razer Nabu X.

Το Nabu X στην ουσία είναι μια μικρή συσκευή που τοποθετείται μέσα σε ένα βραχιόλι που βγαίνει σε δύο χρώματα – λευκό και μαύρο. Η συσκευή αυτή δεν έχει οθόνη, μόνο τρία παραμετροποιήσιμα LED φωτάκια, και μπορεί να καταγράφει τη φυσική κατάσταση του χρήστη της και να τον υπενθυμίζει για τις ειδοποιήσεις του κινητού του μέσω δόνησης ή των LED. Η μπαταρία της συσκευής έχει αυτονομία 5-7 ημέρες και έχει επίσης πιστοποίηση IP67 για αντοχή στο νερό μέχρι 1 μέτρο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
Razer Nabu X detached

Όσοι αθλούνται μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή Nabu Fitness (για Android και iOS) για να δουν πόσα βήματα έχουν κάνει, πόσες θερμίδες έχουν κάψει, τις ώρες ύπνου, την δραστηριότητα σε ώρες, αλλά και να θέσουν στόχους. Αν κάποιος στόχος ολοκληρωθεί (για παράδειγμα ένας συγκεκριμένος αριθμών χιλιομέτρων) τότε το βραχιόλι δονήσει.

Το Nabu X έχει κοστολογηθεί στα €49.99 και θα κυκλοφορήσει ‘σύντομα’. Όσοι είναι πιστοποιημένα μέλη στα Razer Insider forums θα μπορούν να προμηθευτούν το βραχιόλι με μόλις €19.99.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: