Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Project Christine, Η Razer Επαναπροσδιορίζει Το PC [CES 2014]

Η Razer ανακοίνωσε το Project Christine θέλοντας να επαναπροσδιορίσει την ιδέα μας για τον προσωπικό υπολογιστή. Η ιδέα του Project Christine είναι ο χρήστης να μπορεί πανεύκολα να αντικαταστήσει τα μέρη του υπολογιστή και να μην υπάρχει κάποιος πύργος όπου όλα τα εξαρτήματα ‘ρίχνονται’ εκεί.

Project Christine – Modular PC Concept

Με την πρόταση της Razer ο χρήστης απλά θα προμηθεύεται το μέρος που χρειάζεται μέσα σε ένα ‘κουτί’ και θα το τοποθετεί στις υποδοχές του Project Christine με λίγο σπρώξιμο. Το ίδιο απλά μπορεί να αντικαταστήσει ένα μέρος, απλά τραβώντας προς τα έξω το παλιό εξάρτημα. Αυτά τα εξαρτήματα μπορεί να είναι ο δίσκος, ο επεξεργαστής, η κάρτα γραφικών και οτιδήποτε άλλο έχεις ένας τωρινός υπολογιστής.

Όμως έχει ακόμα καλύτερη συνέχεια. Το PC όπως το οραματίζεται η Razer θα έχει σύστημα υγρής ψύξης, σύστημα για ακύρωση θορύβου και μια μικρή οθόνη αφής για την κατάσταση του PC όπως στις ταινίες. Και να μην ξεχνάμε πως δεν έχουμε καλώδια να κρέμονται.

Δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να προμηθευτούμε σύντομα το Project Christine, γιατί όπως λέει και το όνομά του είναι ένα project αλλά σίγουρα η Razer θα δουλεύει σκληρά ώστε να τον κάνει πραγματικότητα.

  • Θέλεις να διαβάσεις περισσότερα νέα από τη φετινή CES; Πάτα εδώ για να δεις τη κάλυψη μας.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: