Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Rechner Calculator, Η Πρώτη Εφαρμογή Αριθμομηχανής Με Χειρονομίες

Εμπνευσμένο από τα swipe πληκτρολόγια, η εφαρμογή Rechner Calculator σου επιτρέπει να κάνεις το ίδιο, αλλά με αριθμητικές πράξεις.

Σε αντίθεση με τη συνήθη εφαρμογή αριθμομηχανής, η οποία δείχνει απλά βαρετούς αριθμούς, τις εργασίες σας, και τα κουμπιά αποθήκευσης μνήμης, το Rechner Calculator ξεχωρίζει, καθώς σας επιτρέπει να πετύχετε τα μαθηματικά απλά σύροντας: για πρόσθεση, απλώς περάστε από τα αριστερά προς τα δεξιά˙ για αφαίρεση, το αντίθετο˙ και για καθαρισμός της οθόνης, απλά σύρετε με τα δύο δάχτυλά σας σε όποια κατεύθυνση θέλετε. Σε περίπτωση που ξεχάσετε το υπόλοιπο των χειρονομιών, σύρετε προς τα κάτω και ένα μενού θα εμφανιστεί.

Το είναι διαθέσιμο στο App Store από τις 14 Μαρτίου με τιμή 0.79€.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: