Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Remote Desktop Preview: Η Microsoft Το Κάνει Διαθέσιμο Για Windows Phone 8.1

Η Microsoft έκανε διαθέσιμη την δοκιμαστική έκδοση της εφαρμογής Remote Desktop Preview για όσους έχουν κατεβάσει και τρέχουν τα Windows Phone 8.1. Πάμε να δούμε τι μπορείτε να κάνετε με αυτήν.

Το Remote Desktop είναι ένα app για κινητά με το οποίο μπορείτε να χειριστείτε απομακρυσμένα το Windows PC. Η εφαρμογή υποστηρίζει τις χειρονομίες των Windows χάρις στα Remote Desktop Protocol και Remote FX και για όσους ανησυχείτε για την ασφάλεια, να αναφέρουμε πως δεν υπάρχει κάποιος τέτοιος λόγος αφού το πρωτόκολλο Network Layer Authentication εγγυάται για αυτήν.

Τέλος, άμα πιάσετε τον εαυτό σας να χρησιμοποιεί συνεχώς την εφαρμογή τότε θα βρείτε χρήσιμη τη λειτουργία για αποθήκευση των στοιχείων εισόδου του υπολογιστή για γρήγορη σύνδεση. Το Remote Desktop είναι συμβατό με Windows Server 2003 και με Windows Vista ή νεότερες εκδόσεις τους. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: