Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Πλέον Δεν Μπορείς Να Κρυφτείς Στο Facebook

Reminder Finishing the Removal of an Old Facebook Search Setting

Μέχρι σήμερα υπήρχε η επιλογή «Ποιος μπορεί να αναζητήσει το Χρονολόγιο σου με βάση το όνομα;» την οποία είχαν ενεργοποιήσει κάποιοι στο Facebook, όμως τώρα αφαιρείται.

Η αφαίρεση της συγκεκριμένης ρύθμισης είχε αρχίσει από τον Δεκέμβριο του 2012 και τώρα θα αφαιρεθεί οριστικά από όλους τους χρήστες. Ωστόσο θα μείνει διαθέσιμη για όσους έχουν ηλικία 13-17 χρονών. Αυτό συμβαίνει για να λειτουργεί καλύτερα το Graph Search το οποίο έχει εφαρμοστεί στους περισσότερους χρήστες του κοινωνικού δικτύου. Μέσω αυτού όλοι θα μπορούν να ψάχνουν όλους, συν τους ανήλικους που δεν το έχουν ενεργοποιήσει.

Η Facebook αναφέρει ότι δεν έχει σημασία το οποίος μπορεί να σε αναζητήσει και να δει ότι έχεις προφίλ, αλλά το τι μπορεί να δει. Η εταιρία έχει κάνει διαθέσιμο καιρό τώρα το να μπορείς να θέσεις από τις ρυθμίσεις ποιος μπορεί να δει τις πληροφορίες και τα posts σου, οπότε προτείνει να ρυθμίζουμε από εκεί το τι ακριβώς φαίνεται στους άλλους. Τέλος, αναφέρει πως λίγοι το είχαν ενεργοποιήσει…

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: