Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

RIP Symbian, Η Nokia Απλά Συντηρεί Το Λειτουργικό Σύστημα

Ένα λειτουργικό σύστημα που άντεξε τόσα χρόνια και ήταν στην κορυφή πριν εμφανιστεί το iPhone, βρήκε τέλος φέτος αφού δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί τα υπόλοιπα ΛΣ.

Τα νέα μαθεύτηκαν όταν στο επίσημο φόρουμ της Nokia (εδώ), Nokia Developers, ένας προγραμματιστής έκανε μία αναφορά για ένα bug στο Nokia Drive και η Nokia απάντησε ότι το Symbian μπήκε σε “maintenance mode”, δηλαδή είναι σε συντήρηση, και ότι δεν πρόκειται να ενσωματωθούν νέα χαρακτηριστικά.

Η Accenture πλέον απλά θα διορθώνει κάποια προβλήματα/bugs του λειτουργικού και η τελευταία μεγάλη ενημέρωση που θα δοθεί λέγεται Nokia Belle FP2. Η Nokia πλέον δεν έχει παρά να στραφεί αποκλειστικά στο Windows Phone της Microsoft.

RIP Symbian, ήταν ωραία όσο σε είχαμε…

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: