Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Ritot: Το Πρώτο Smartwatch Που Δείχνει Την Ώρα Πάνω Στο Χέρι

ritot smartwatch

Το Ritot smartwatch είναι ένα νέο πρωτότυπο ρολόι που ζητάει την βοήθεια της χρηματοδότησης του κοινού, μέσω του Indiegogo, για να υλοποιηθεί. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του έξυπνου ‘ρολογιού’ είναι η έλλειψη οθόνης και η προβολή της ώρας, αλλά και οποιωνδήποτε άλλων ειδοποιήσεων από κοινωνικά δίκτυα και εφαρμογές, επάνω στο χέρι του χρήστη.

Η προβολή της ώρας πραγματοποιείται όταν ακουμπάς το ρολόι, ενώ οι ειδοποιήσεις εμφανίζονται με την συνοδεία μιας μικρής δόνησης. Μαζί με το ρολόι δίνεται και η ειδική βάση του, όπου πραγματοποιείται η ασύρματη φόρτιση του, αλλά και κάποιες ρυθμίσεις, όπως η επιλογή ενός από τα 20 χρώματα για την εμφάνιση των αριθμών. Το Ritot παρέχει επίσης αδιάβροχη προστασία και η συνδεσιμότητα του επεκτείνεται εκτός από τις Android και iOS συσκευές και στα Windows Phone smartphones.

Ο σχεδιασμός του είναι unisex και θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, η μια με τον κλασικό του σχεδιασμό και η άλλη με τον αθλητικό. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το χρηματοδοτήσει/προ-παραγγείλει στο Indiegogo γλυτώνοντας 80 δολάρια αν το πάρει τώρα και όχι μετά την ολοκλήρωση της καμπάνιας. Οι δημιουργοί του ζητάνε 120 δολάρια τώρα (περίπου 85 ευρώ) αλλά μετά θα ανεβάσουν τη τιμή στα 199 δολάρια.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: