Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Rovio Προσλαμβάνει Πρώην Εκτελεστικό Της Nokia Για CEO

Rovio CEO

Ο επικεφαλής της Φιλανδικής εταιρίας παιχνιδιών και δημιουργός της σειράς Angry Birds, Rovio, θα αποχωρήσει το 2015 και θα αντικατασταθεί από έναν βετεράνο της Nokia. Ο βετεράνος αυτός ονομάζεται Pekka Rantala, ήταν εκτελεστικός της Nokia για 14 χρόνια και τελευταία είχε γίνει ο CEO της Φινλανδικής εταιρείας ποτών Hartwall.

Ο Mikael Hed ο οποίος είχε υπηρετήσει σαν Διευθύνων Σύμβουλος της Rovio για πέντε χρόνια λογικά θα πάρει μια θέση στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας και θα γίνει ο Πρόεδρος της Rovio Animation Studios η οποία επιβλέπει τις ταινίες και τα κινούμενα σχέδια βασισμένα στους χαρακτήρες των παιχνιδιών.

Ο Hed είπε:

«Ο Pekka είναι γνωστό ότι είναι ένας μεγάλος ηγέτης με εμπειρία στο χτίσιμο επιτυχημένων παγκόσμιων brands για καταναλωτές. Θα συνεχίσω να έχω ενεργό ρόλο και θα υποστηρίξω τον Pekka με κάθε δυνατό τρόπο για να διασφαλίσω τη συνεχιζόμενη επιτυχία της Rovio.»

Ο Rantala θα αναλάβει καθήκοντα CEO στη Rovio από την 1 Ιανουαρίου του 2015.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: